online Helderzienden Paragnosten Mediums
 

  HUMOR PAGINA DENDERLEEUW                                                                                      :: Bekijk meer humor ::

  GRAFISCHE HUMOR

humor denderleeuw
 

  WAAROM

Ik vergeet nooit een gezicht. Maar voor sommige mensen maak ik toch graag een uitzondering.
 

  CITAAT

Wie zijn billen brand, moet blij zijn dat ie niet andersom stond.
 

  HUMOR

Een afdelingschef stelt vol trots zijn nieuwe secretaresse voor aan een collega. Die is nog meer onder de indruk als de tevreden chef hem toevertrouwd dat de prachtige ogende brunette eigenlijk een robot is die vol gesofistikeerde software zit, waardoor ze snel en foutloos letterlijk "alles" doet wat haar wordt opgedragen. Bij wijze van demonstratie knijpt de chef haar in de linkerborst, waarna de secretaresse in geen tijd een perfecte offerte tikt. Dan knijpt hij in haar rechterborst en dadelijk telefoneert ze om de post op te halen.
"En" zo zegt de afdelingschef tegen zijn collega die erg onder de indruk is, "je kan er ook nog enorm goeie seks mee hebben. Als je wil, mag je ze deze namiddag lenen."

De collega laat zich dat geen tweemaal zeggen en verdwijnt meteen met de robot-secretaresse. Geen 2 minuten later weerklinkt er een helse schreeuw vanuit het
aanpalend kantoortje, waarna het afdelingshoofd meteen z'n collega opbelt en zegt: "O ja,vergat ik nog te zeggen, in haar achterste zit de potloodslijper !!"
 

Privacy Policy :: Terms of Use :: Mediums

  ICTdesign : grafisch ontwerp & webdesign

mediums online