HUMOR PAGINA DENDERLEEUW                                                                                      :: Bekijk meer humor ::

  GRAFISCHE HUMOR

humor denderleeuw
 

  WAAROM

In de krant ::
Leraar Engels en Frans geeft bijles Spaans en Italiaans, niet duur, goedkoop!
 

  CITAAT

Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.
 

  HUMOR

Drie vrouwen vinden samen de dood na een verkeersongeval. Ze komen aan in de hemel en ST Pieter komt naar hun toe. Hij zegt:"Er is maar 1 regel en die moet je altijd volgen en dat is : eet niet van de appels."

De vrouwen gaan binnen en ja hoor allemaal appelbomen, je kon er bijna niet naast kijken.

Een half uurtje later kon de eerste vrouw het niet laten en at ze een appel. St Pieter komt er aan met een lelijke man. Hij ketent ze aaneen en zegt: " jij moet tot in de eeuwigheid vastgeketend blijven aan deze lelijke man.

De andere vrouwen zijn voorzichtig, maar een drietal maanden later, lap, heeft de tweede ook prijs, en ja hoor, St Pieter komt er al aan met een lelijke man en ook zij wordt vastgeketend tot in de eeuwigheid.

De derde vrouw nu heeeeeeel voorzichtig, loopt na 6 maanden nog altijd rond en ze heeft nog geen appel gegeten. Plots staat St Pieter daar met een knappe jonge gast, nen echte chippendale. En hij ketent hen vast en vertrekt. "Allee zegt die vrouw, wat heb ik gedaan om dat te verdienen?"

"Wat gij gedaan hebt weet ik niet" , zegt de jonge gast, " maar ik heb een appel gegeten."
 

Privacy Policy :: Terms of Use :: Helderzienden :: Groeipunt

  ICTdesign : grafisch ontwerp & webdesign

ICTdesign

ICTdesign

Webdesign
Grafisch Ontwerp
Opleidingen
Advies

INTERIEURVORMGEVING